PRESTANI SUMNJATI U SEBE

Neka tvoji obrasci preživljavanja počnu raditi za tebe a ne protiv tebe!

Svatko je došao na ovaj svijet sa svrhom i jedinstvenim darom i talentom koji mu omogućuje život u kojem kao duša i kao čovjek može napredovati i živjeti u blagostanju. 

Svatko je došao voditi sretan i ispunjen život.

No često nas na tom putu rasta blokiraju i sabotiraju naši podsvjesni energetski obrasci- obrasci preživljavanja.

Ti obrasci djeluju iz naše prve tri čakre koje su baza/temelj skladnog i uravnoteženog rada gornjih čakri. Kao što stablo ne može rasti bez svog korijenja, tako niti mi ne možemo bez svoje baze izrasti u cjelovitog i moćnog čovjeka!

Ti energetski obrasci zovu se ARHETIPOVI DJETETA, ŽRTVE, PROSTITUTKE I SABOTERA! 

Njihov je zadatak ZAŠTITA od novog, neobičnog, nepoznatog, drugačijeg, rizičnog- onog što se ne uklapa u dotadašnji način života. 

Njihov je zadatak zadržati nas u zoni komfora a ako i pokušamo izaći iz te zone ugode, tad nas zasipavaju strahovima, nesigurnostima, sumnjama i raznim drugim uvjerenjima koja smo kreirali tijekom našeg života. 

Zbog tih obrazaca ne vjerujemo svojoj intuiciji jer arhetipovi potiču sumnju.

Zbog tih obrazaca se osjećamo kao žrtve našeg djetinjstva, okoline, odgoja, društva.

Zbog tih obrazaca smo spremne odreći se svoje moći, svojih osobnih granica i prepustiti drugima odluke.

Zbog tih obrazaca sabotiramo svaki veći korak u našem životu. 

Zbog tih obrazaca ne volimo sebe, ne vidimo svoj potencijal, stalno tapkamo na istom mjestu i punimo se sve većom frustracijom. 

*

No ti arhetipovi imaju i svoje drugo lice! 

Kad osvijestimo na koji način djeluju iz sjene, i sagledamo njihove prave uloge u našem životu tad oni postaju SAVEZNICI i DAR. 

Tako nas npr. arhetip žrtve može upozoriti kad odbacujemo svoju osobnu moć, kad smo u energiji kukanja i jadanja i usmjerit će našu svijest prema pronalaženju lekcije i dara koji je sakriven u situaciji koja je prouzročila da se osjećamo kao žrtva.

OVA JE RADIONICA ZA TEBE: 

Ako si jedna od onih koja svakodnevnu unutarnju borbu sa sobom želi razumjeti i transformirati.

Ako si ona koja žudi za jednostavnim i duhovno bogatim životom. 

Ako si jedna od onih koja bi uvijek voljela prihvaćati dobre mogućnosti koje ti život pruža bez naknadnog premišljanja “što ako” i odustajanja. 

Ako si jedna od onih koja bi uvijek voljela imati čvrstu vjeru u sebe i Boga kako nikad ne bi pala u napast “prodati” svoj integritet, svoju riječ, svoje obećanje zbog fizičke sigurnosti? (npr. ipak ostati na poslu kojeg ne voliš ili u braku u kojem više ne rasteš).

Ako si jedna od onih koja želi vjerovati da je svijet jedno čudesno mjesto u kojem možeš biti ti, otvoriti svoje srce i biti dobra prema sebi i drugima.

Ako si jedna od onih koja želi vjerovati svom unutarnjem impulsu, intuiciji, dobrom osjećaju i slijediti ga bez premišljanja.

Ako si jedna od onih koja želi prevladati svoje strahove vezane uz fizičku egzistenciju i uskočiti u rizik za kojeg znaš da će ti omogućiti rast.

Ako želiš li prestati sumnjati u sebe.

Ova radionica kreirana je kako bi ti pomogla osvijestiti sve te arhetipske obrasce u tebi, koji te koče živjeti tvoj puni duhovni i životni potencijal.

Dok god su u sjeni i neprepoznati, oni djeluju protiv tebe i u suprotnom, kad si ih svjesna oni djeluju kao dar, vodstvo i upozorenje.

koME preporučujem ovu radionicu?

 

Ako stalno sumnjaš u sebe i svoje postupke.

Ako misliš da nisi dovoljno dobra da bi živjela onako kako želiš. 

Ako te stalno nešto u tebi sabotira i ostaješ na istom mjestu iako si nesretna i osjećaš se prazno.

Ako je tvoj život jedan korak naprijed, deset nazad.

Ako sabotiraš sebe okrivljavanjem drugih. 

Ako živiš u energiji žrtve.

Ako ne znaš kako naprijed i imaš osjećaj da te nešto u tebi sprečava vidjeti svoj pravi put. 

 

Što možeš očekivati nakon radionice?

 

Veću svjesnost o energijama koje su sabotirale tvoj napredak. Veću lakoću i hrabrost u donošenju životnih odluka. Vodstvo i sinhronicitete te brži duhovni rast. 

 

ŠTO ĆEŠ NAUČITI:

 

  • Naučit ćeš glavne karakteristike 4 osnovna arhetipa
  • Naučit ćeš prepoznati blokade koje su ti arhetipovi kreirali u tebi i uz pomoć svog duhovnog vodstva iscijeliti
  • Naučit ćeš prepoznati te energije u svom svakodnevnom životu i raditi s njima kako bi one bile tvoji saveznici a ne protivnici
  • Naučit ćeš slušati svoje unutarnje vodstvo.

PRAKTIČNI DIO SASTOJAT ĆE SE:

  • od vođenih kanaliziranih meditacija na svakom od arhetipa
  • energetskih iscjeljivanja sjena i blokada koje su ta četiri arhetipa dosad u tvom životu kreirala

Ovaj tečaj će voditi majstori uz duhovnog svijeta koje kanalizira Natalija, stoga očekuj divnu, mudru i snažnu energiju te mnogo uvida, otpuštanja i otvaranja. 

DULJINA RADA:

 5 sastanaka

16.02.-16.03.

svaku srijedu 

od 18-21 h

 

MJESTO ODRŽAVANJA TEČAJA:

ONLINE LIVE ZOOM 

 

POČETAK ODRŽAVANJA TEČAJA:

16.02.2022.

TVOJA INVESTICIJA:

800,00 HRK

 

PRIJAVE:

Prijave se zaprimaju do 14.02.2022.

OTKAZANO! 

 

 

 

Ja sam Natalija, tvoja voditeljica na ovome putovanju osvještavanja arhetipova preživljavanja.

Arhetipovi oduvijek igraju veliku ulogu na našim životima, pogotovo arhetip djeteta, bili mi njih svjesni ili ne.

Moj se život u mnogim aspektima promijenio kad sam počela svjesno osnaživati ove dijelove sebe, pogotovo svoje ranjeno dijete.

Iz tog razloga bih voljela da i ti osvijestiš koji te dijelovi tih obrazaca još uvijek nesvjesno koče, kako bi živjela potpuno sretan i ispunjen život.

Iza sebe imam 25 godina duhovnog rada i uz sebe snažno duhovno vodstvo koje će me voditi da ti pomognem osvijestiti što te koči i što moraš mijenjati da bi se razvila duhovno i da bi maknula sve unutarnje sabotere.

Ako osjećaš da si spremna i da ti ja mogu pomoći, bit će mi jako drago da se vidimo na ovoj divnoj radionici.

 

Natalija

Kad je Natalija na jednom od susreta naše Škole intuicije krenula pričati o arhetipovima koje svi imamo unutar sebe, moram priznati da mi isprve nije bilo jasno zašto nam to priča.

No ubrzo sam shvatila što oni znače.

Susret s arhetipom unutarnjeg djeteta, žrtvom, prostitutkom i saboterom dao mi je mnogo uvida u to tko zapravo kontrolira moj život i utječe na izbore koje donosim te koji je od njih dominantan.

Natalija će vas puna podrške i nježnosti voditi kroz meditacije i susresti vas s vašim arhetipovima.

Trebate se samo prepustiti i dozvoliti, bez straha, da vam se pokažu i daju odgovore.

Nakon što sam ih sve osvijestila, počela sam u svakodnevnom životu primjećivati njihove sjene, njihovu borbu da me drže u starim obrascima i programima, u ulogama koje je većina nas naviknuta igrati samo da bismo bili prihvaćeni i voljeni.

Ali također, ono što sam osvijestila je i da su to samo neiscijeljeni dijelovi nas koje trebamo prihvatiti i dati im ljubav, i tada će oni, kako bi Natalija rekla, postati naši saveznici, a ne protivnici.

A to ćete, ako si dopustite, osjetiti već u samim meditacijama.

Rad sa ovim arhetipovima bih preporučila svakome tko traži odgovore, tko tapka na mjestu i nije mu jasno zašto se ne pomiče, tko za svoje nezadovoljstvo traži krivca u nekim vanjskim okolnostima ili drugim ljudima, tko sumnja u sebe i misli da nije dovoljan.

Svi odgovori su uvijek u nama i blagoslov je kad imamo unutarnje vodstvo koje će nam davati signale da li smo na dobrom putu. A arhetipovi to sigurno jesu.

Katarina Hekić

dipl.ecc, Hrvatska

Natalijino delo na temo arhetipov je bilo zame zelo interesantno in je pomembno vplivalo na moj odnos, oz. reakcije do vsakodnevnih situacij, ki se nam vsem dogajajo v življenju.

Že več let sem pri sebi opažala določene vzorce obnašanja, ki so se vedno znova in znova ponavljali, pa nisem vedela kako jih odpraviti.

Preko Natalije sem ozavestila za kaj dejansko gre in kako si lahko pomagam ter se spremenim.

Delavnico na to temo, vsakemu toplo priporočam, saj je po mojem mnenju z njo možno narediti velik korak naprej pri poznavanju svoje podzavesti ter posledično spremeniti svoje reakcije povezane z njo in s tem tudi svoje življenje.

Meni se je in zato Natalija, velik hvala!!

Mojca Urbančič Hasaj

Stomatolog, Slovenija

Dragi ljudi☺️

Ukoliko se želite ukrcati na voz🚆 zvani Arhetipovi, slobodno, samo izvolite 🤗 U svakom vagonu vas očekuju vaši domaćini koji će Vas voditi ka Vašem najvišem potencijalu 💫

Putovanje je vrlo egzotično🪂, prepuno tajni koje ćete otkrivati pod divnim Natalijinim vodstvom, polako će pucati sigurnosni pojasevi, a Vi ćete biti bliži Vašoj suštini posećujući destinacije svakog Arhetipa pojedinačno.

Osvetljavaćete 💡Vaše tame, radovati se Darovima 🎁koje svaki Arhetip nosi..

Na kraju puta stižete u najvažniju stanici važeg života zvana Ja, ona koja JeSam ✨💫✨Preporodjena i spremna za nove avanture 🪂

🙏Hvala Natalija na ovom transformativnom, dubokom, autentičnom putovanju ka unutrašnjosti🧳 ❤️❤️❤️

Ljiljana Topić

Medicinska sestra, Srbija

Prestani sumnjati u sebe

"*" indicates required fields

Ime i prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Photo Copyright @ Jurica Koletić on Unsplash

Photo Copyright @ Harli Marten on Unsplash