Otkrij svoju misiju i svrhu

Kako spoznati svoju misiju i svrhu i živjeti smisleno cijeli život?

Započet ću opis ove predivne radionice riječima Marka Twaina: “Dva su najvažnija trenutka u životu svakog čovjeka. Trenutak kad se rodio i trenutak kad je shvatio zbog čega se rodio.”

 

Najveća sreća u životu je kad radimo ono što volimo, kad s radošću i strašću ulazimo u dan, kad smo toliko svjesni naših životnih ciljeva i misije naše duše da nikad ne odstupamo od našeg puta ma koliko težak bio.

Jer znamo da nas ništa drugo ne može usrećiti niti pružiti našoj duši rast! 

No problem nastaje onda kad nismo svjesni razloga našeg postojanja ili sumnjamo u ono što osjećamo. Tad naš put može djelovati kaotično, besciljno i prazno. Naši su snovi mali a naše želje usmjerene na puko preživljavanje. 

Naša nas duša pokušava probuditi i usmjeriti tamo gdje moramo krenuti no zbog straha i neznanja mi se odupiremo. I vrtimo se u krug.

Naše životno-duhovno putovanje umjesto da bude smisleno i posvećeno, postaje niz pogrešnih odluka ili kompromisa. 

Ovu sam radionicu kreirala jer znam koliko je važno otkriti misiju i svrhu, talente i darove. Da nisam svjesna tih elemenata u svom životu, ovaj tekst ti danas ne bi čitala a ja bih još uvijek radila dosadan uredski posao.

 

 

OVA JE RADIONICA ZA TEBE AKO:

 • Želiš saznati zašto si se ponovno rodila i koja je tvoja misija i svrha.
 • Ako radiš posao koji ne voliš ili u kojem se stalno moraš dokazivati i stalno osjećaš da nešto nedostaje a ne znaš što.
 • Ako osjećaš da u svom životu ne možeš dati svojih 100% jer ne osjećaš potrebu i ne vidiš viši smisao u onome što trenutno radiš i živiš a želiš više i bolje.
 • Ako predosjećaš svoj potencijal no nisi sigurna u svoju intuiciju i tražiš potvrdu i nečije iskustvo.
 • Ako znaš što je tvoja misija i svrha i sigurna si u to ali se boriš sa strahovima od kuda i kako početi. Želiš saznati što te koči i što moraš savladati, razumjeti i nadvladati da bi krenula u akciju.

PROGRAM RADIONICE:

 • Putovanje tvoje duše. Što se događa prije rođenja?
 • Kako si i zašto odabrala svoj životni plan. Znaš li tko si?
 • Što znači živjeti svoju misiju i svrhu? Što je pravo značenje?
 • Koje je životne kvalitete potrebno osvijestiti da bismo potpuno živjeli svoju misiju i svrhu?
 • Tvoje djetinjstvo, razvoj i interesi.
 • Tvoji potencijali, darovi i talenti.
 • Putovanje heroine (poziv, put, prepreke i cilj). Što se događa kad dobijemo poziv živjeti svoj dar? Što moramo razumjeti da bismo uspješno stigli na cilj?
 • Roditeljski utjecaji i utjecaji okoline na tvoj odabir poziva.
 • Kulturološka/plemenska uvjerenja koja uvjetuju da živiš ono što NE želiš.
 • Tvoji najveći strahovi u vezi (ne)uspjeha.
 • Tvoja uvjerenja o novcu i egzistenciji. Money mindset.
 • Astrološki uvid u tvoju misiju i svrhu, talente i darove.
 • Tvoja osobna vrijednost. Koliko vrijediš?
 • Koliko prihvaćaš i poštuješ sebe?
 • Koliko si spremna pokazati se svijetu?
 • Kako prepoznati intuiciju i djelovati na impuls koji nas vodi prema ostvarenjima?

 

PRAKTIČNI DIO:

 • Praktične vježbe za prepoznavanje potencijala, osobne moći, samopoštovanja i osobne vrijednosti.
 • Meditacije za osvještavanje i oslobađanje unutarnjih blokada za ostvarenje svrhe.
 • Rad s unutarnjim saboterima i unutarnjim djetetom.
 • Meditacija za osvještavanje i oslobađanje od srama i straha.
 • Vizualizacija budućnosti kroz vođenu meditaciju.

 

 

Ja sam Natalija, tvoja voditeljica na ovome putovanju kroz spoznavanje misije i svrhe. 

Prije deset godina i nakon 20 godina intenzivnog rada na sebi, odlučila sam napraviti zaokret i napustiti izvrstan posao u poduzeću i posvetiti se onome za čime je moja duša oduvijek težila, pomagati ženama da pronađu svoju misiju i svrhu i da ostvare svoj puni potencijal. 

Do sada sam uspješno vodila stotine i stotine ljudi u otkrivanju njihovih potencijala i nadam se da ću u tome pomoći i tebi ako mi dozvoliš.

Uz sebe imam snažno duhovno vodstvo i jaku intuciju koja će me voditi da ti pomognem osvijestiti što te koči i što moraš mijenjati.

Ako osjećaš da si spremna i da ti ja mogu pomoći, bit će mi jako drago da se vidimo na ovoj jedinstvenoj i iznimnoj radionici.

 

Natalija

TVOJ ŽIVOT ĆE DOBITI SMISAO TEK KAD OTKRIJEŠ ŠTO JE TVOJA DUŠA ODABRALA ZA SVOJU SVRHU U OVOM ŽIVOTU!

DATUM ODRŽAVANJA:

02-06.11.2021.

 

VRIJEME ODRŽAVANJA:

utorak-petak 18-20 h

subota 10-12 h

 

MJESTO ODRŽAVANJA:

Online putem ZOOM programa 

TVOJA INVESTICIJA:

1.200 HRK

 

PRIJAVE:

Svoju prijavu pošalji do najkasnije do 29.10.2021. koristeći formu.

 

KAKO SE PRIKLJUČITI ONLINE?

Vrlo jednostavno. Od mene ćeš dobiti link preko kojeg ćeš uči u program prijenosa uživo. Sve što trebaš je registrirati se, podesiti zvuk i sliku i pratiti predavanje.

S obzirom na obostranu komunikaciju, potrebna ti je kamera i mikrofon. 

Nakon tvoje prijave i uplate, poslat ću ti pdf materijale za rad koje možeš i ne moraš isprintati. Dovoljno je da imaš bilježnicu i olovku gdje ćeš zapisivati sve potrebne informacije i izraditi vježbe.

 

 

Prijava za radionicu misija i svrha

"*" indicates required fields

Ime i prezime*
Prijavljujem se za radionicu:*
DD slash MM slash YYYY
Mjesto rođenja:*
Vrijeme rođenja (ako je poznato):
:
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Draga Natalija, dobio sam puno više nego sam mogao zamisliti, hvala ti. Samo ukratko nabrojat ću što sam sve dobio: osvještavanje, ohrabrenje, poguranac, potvrdu, motivaciju, pomoć, topli čaj, papirnate maramice, zagrljaj… Ali to nije sve.

Kroz tvoju vođenu meditaciju prvi put u životu imao sam uvide, a ako je netko obilazio radionice onda sam to ja. Baš predivno iskustvo. 

Boris Borošak

Radionica je vrlo dinamična zbog puno vježbi i meditacija i vrijeme je brzo prošlo. Bilo je jako korisno čuti tvoj put i sve ono što si prošla na tom putu, a što mogu očekivati svi oni koji se otisnu na svoj put.

Osim toga, prvi puta sam čula za koncept “junačkog putovanja” i dobili smo puno korisnih informacija. Iako sam s tobom odradila svoju natalnu kartu, ovaj puta sam dobila neke nove informacije vezano za moju misiju, svrhu, talente i darove… Ti daješ puno informacija iz prve ruke, a ono što je još važnije imaš suosjećanje i nježnost za ljude koji traže sebe.

Ana Kudrnovsky

Student homeopatije

Tvoja radionica mi je jako puno pomogla da se više okrenem radu na sebi…Poslušala sam tvoj savjet da se prepustim događajima koji sljeduju i idem napred. Puno je lakše. Iako sam dugo u tome nije mi teško pitati za pomoć kad zapnem to bi savjetovala i drugima. Hvala od srca

Anita Kolić

Shiatsu maserka

Evo prošlo je par dana, dojmovi su se slegnuli, i željela sam se još jednom zahvaliti na divnoj radionici. Bilo je jako lijepo i ugodno, a najviše mi se svidjelo kako ste prilagodili tijek i sadržaj radionice prema ono što ste mislili da nam treba.

Posebno me se dojmilo kanaliziranje Lady Nade, nikad još nisam osjetila tako jaku energiju. Do kraja radionice dobila sam neke potvrde koje su mi bile potrebne i u meni je vladao potpuni mir, koji je još uvijek u meni.

Sada sam sigurna u to tko sam i gdje idem. Hvala puno na svemu još jednom. Sigurna sam da ćemo se opet vidjeti.

Sanja Jurić Starešinić

Kvantna harmonizacija

Radionica je odlična po svemu – sadržaju, pristupu, vježbama koje se rade tijekom nje, koje su jasne i precizne, gdje polaznik odmah može uočiti kočnice koje je potrebno otkloniti da bi išao dalje i ostvario sebe u punini.

Kroz radionicu se cijelo vrijeme provlači ono najbitnije, a ujedno i najizazovnije: suočavanje sa samim sobom, i otkrivanje spoznaje o teretu koji osoba treba “izbaciti” da bi sebe ostvario.

Mogu reći da imam dublje uvide u svoje potencijale, otkrivaju mi se mogućnosti za daljnje djelovanje, te sebe i svoj život sada gledam i iz drugih kutova. Preporučam!

Mario Ramljak

Već sa vrata pružajući ruku da se upoznamo osjetila sam jednu predivnu energiju i toplinu kao da sam došla u svoje utočište.

Druženje s tobom, draga Natalija, i sa divnim ženskim dušama s kojima dijelim ista pitanja i sumnje, bilo je osvještavajuće
i inspirirajuće.

Naša međusobna podrška i tvoje vodstvo kroz upoznavanje naše misije i svrhe otvorila mi je vrata u uvide koje sam već i sama duboko u sebi osjećala.

Spoznala sam da svoju misiju i svrhu zapravo već živim, iako se moj um često petlja tražeći nešto posebno i specijalno iz vana, sve to je već u meni te nastojim to živjeti iz dana u dan.

Od srca hvala!

Daria Tresić

Fizioterapeut, Bowen terapeut

Photo Copyright @J R Korpa on Unsplash