Osnove metafizike

Tvoj put prema samospoznaji.

 

Postoji li u tebi duboka čežnja tvoje duše da otkriješ tko si i zašto si rođena ovdje na Zemlji?

Da li već dugo tražiš odgovore na raznim mjestima no i dalje tražiš potvrdu i nisi sto posto sigurna je li to tvoja istina?

Pitaš li se zašto živiš ovakav život i što možeš učiniti da bude bolji i kompletan?

Osjećaš li da si rođena za nešto više i bolje i da postoji način na koji možeš živjeti takav život?

Postoji li u tebi oduvijek potreba da se povežeš s energijama iz duhovnog svijeta i da razumiješ što znači biti svjesno i visoko razvijeno biće?

Želiš i tražiš dubinu spoznaja nakon kojih ćeš zaista osjetiti da si napredovala i promijenila svoju svijest o sebi i svom životu?

Želiš duhovni rast i razumijevanje svih dijelova svog života kako bi mogala u potpunosti živjeti svoju svrhu i misiju?

Zašto je ovaj tečaj poseban?

Ovaj tečaj i ostale nivoe kreirala je moja učiteljica Margaret McElroy uz pomoć uzašlog majstora Maitreye, ja sam ga pohađala i diplomirala 2010. i dalje ga prenosim tebi ako duboko u sebi osjećaš da želiš razumjeti sebe, svoj životni put te načine kako ga živjeti da bi dostigla onaj krajnji cilj koji je tvoja duša postavila za ovu inkarnaciju.

Poseban je jer ćeš se nalaziti u visokoj energiji majstora Lady Nade i ostalih majstora/učitelja koji će transformirati tvoju energiju prije, tijekom i nakon tečaja i omogućiti ti podizanje svijesti i vibracije.

Rad s majstorom omogućit će ti da brže i temeljitije napreduješ na svom duhovnom putu i da dostigneš onaj nivo svijesti koji će ti omogućiti da se više ne moraš inkarnirati na Zemlji. 

Svatko tko želi raditi s majstorima, odabrao je taj put prije rođenja. Stoga ako ovaj tečaj rezonira s tvojim srcem, odazovi mu se. 

Ako nakon završetka ovog tečaja želiš i dalje napredovati i usavršavati se pod budnim okom energija iz duhovnog svijeta, ovaj se tečaj nudi u još daljnja dva nivoa, napredni i majstorski.

Također možeš birati da li želiš biti dio grupnog tečaja ili ti je ipak draža solucija jedan-na-jedan.

 

PROGRAM TEČAJA:

 

 

(OSNOVE DUHOVNE ASTROLOGIJE): Astrološke planete, kuće i znakovi. Analiza natalne karte studenta. Što je tvoja misija i svrha? Talenti i darovi? Karmički dugovi?

(POJAM ENERGIJE): Što je energija? Važnost razumijevanja energije za naš život.

(PROŠLI ŽIVOTI): Utjecaj prošlih života na sadašnji život. Kako prepoznati utjecaj prošlih života? Tvoji najznačajniji prošli životi. Kako otkriti svoje prošle živote i osloboditi njihove energije?

(ČAKRE): Naš energetski sustav. Važnost 8 osnovnih čakri i njihove karakteristike. Kako otvoriti čakre? Pregled čakri studenata.

(VIŠE JA/NIŽE JA): Što predstavljaju ove dvije energije u našem životu. Koje su njihove osobine? Kako se povezati s energijom Višeg Ja?

(EMOCIJE): Što su emocije i kako ih transformirati? Praktični savjeti.

(NIVOI SVIJESTI): Pregled, obilježja i naše napredovanje kroz nivoe svijesti.

(FOTONSKA ENERGIJA): Simptomi utjecaja fotonske energije, kako se nositi s promjenama.

(ALATI I TEHNIKE): Kako si pomoći? Predstavljanje osnova o kristalima, cvjetnim esencijama, eteričnim uljima, iscjeljivanje bojama, energijom, zvukom. Meditacija kao važan faktor podizanja vibracije.

Završno izlaganje Lady Nade i uručenje certifikata.

(svaki dan će uključivati i do dvije meditacije te ovisno o temi i praktični rad).

Očekuj vrlo visoku vibraciju energije i snažne i brze promjene. Već nakon par dana tvoja će se energija početi mijenjati i osjetit ćeš mnogo veći životni smisao i sve ono što je do tada bivalo na nivou pitanja, dobit će svoj odgovor.

Nakon ovog tečaja doživjet ćeš kvantni skok i prijelaz u viši nivo svijesti i vibracije.

Svaki student nakon završenog tečaja dobiva certifikat.

 

DATUM ODRŽAVANJA (GRUPA):

Datum će biti objavljen!

 

DULJINA:

8 dana intenziv kroz teme programa

6 mjeseci mentorstva (1x mjesečno)

 

MJESTO ODRŽAVANJA TEČAJA:

Online putem ZOOM programa

 

TVOJA INVESTICIJA (ZA GRUPU):

30.130,46 Kn/3999 EUR

 

PRIJAVE:

Svoju prijavu pošalji do najkasnije 01.03.2021. koristeći formu.

Ako nakon završetka ovog tečaja želiš i dalje napredovati i usavršavati se pod budnim okom energija iz duhovnog svijeta, ovaj se tečaj nudi u još daljnja dva nivoa, napredni i majstorski.

Također možeš birati da li želiš biti dio grupnog tečaja ili ti je ipak draža solucija jedan-na-jedan.

 

 

Šestomjesečno mentorstvo

Uključuje dublje spoznavanje tema programa implementiranjem u svakodnevni život.

Savjeti i vodstvo u problematičnim situacijama, grupna podrška u rastu.

 

Natalijin tečaj metafizike mogu opisati kao duboko energetsko duhovno iskustvo koje sam osjetila u svakoj pori svog bića. I mir. MIR koji ne prestaje, lebdi oko mene kao pahulje snijega; mir koji ništa ne može uzdrmati.

Vjerujem da ovaj tečaj svakome može pružiti upravo ono što mu treba, dapače čak i ako sam ne zna što je to što treba. Jer željeti i trebati nisu isto. Možda je, prepustiti se energiji majstora upravo ono što trebate, kako biste spoznali što je to što želite i morate u ovoj inkarnaciji.

Toplo preporučujem svakome tko se može prepoznati u gore navedenom opažanju, a osobito onima koji pokušavaju stupiti u “iskreniji odnos” sa svojim
višim JA.

Ivana Perić Radman

Ako vas je energija ovdje dovela onda se zapitajte zašto! Ovdje nećete pronaći sve odgovore jer su svi odgovori u vama ali vam Natalija može dati magični ključ kojim ćete otključati vrata prema beskrajnoj magičnosti. Nema boljeg mjesta s kojeg možete započeti svoj put kući.

Matej H

Prijava za tečaj osnove metafizike

  • Kn 0.00