Meditacije za oslobađanje od straha

Ne dozvoli da strah upravlja tvojim životom.

Ove su meditacije za tebe ako:

 • Tvojim životom djeluje strah koji te kontrolira i blokira da učiniš nešto dobro za sebe?
 • Si u fazi kad su pred tobom veliki izazovi i strah te je da ćeš pogriješiti ili učiniti nešto što nije dobro za tebe.
 • Se nalaziš pred novim ciklusom svog života i istovremeno si uzbuđena i uspaničena.
 • Želiš pobjeći, zaboraviti na sve no znaš da to ne smiješ i da se sa strahom moraš suočiti ali ne znaš kako.
 • Osjećaš da u tebi postoji nešto što ne možeš dokučiti a svjesna si da te blokira i ometa.

Kako pomažu?

 • Tvoje Niže Ja skriva prave uzroke tvojih strahova jer ne želi da ih saznaš.

  Spoznajom kada si i u kojoj situaciji i trenutku (prošli životi, prošlost iz ovog života) kreirala strah, postaješ svjesna njegove energije i utjecaja pa se puno lakše s njime suočavaš i lakše oslobađaš njegovu energiju.

  Ovaj ciklus meditacija pomoći će ti upravo u tome, da otkriješ iluziju u kojoj te drži tvoje Niže Ja. 

  Zašto 10 meditacija? Zbog toga jer su naši strahovi duboko ukorijenjeni i potrebno je dulje vrijeme kako bismo ih najprije upoznali, osvijestili njihov korijen i onda ih bili sposobni otpustiti.

  Ciklus od 10 vođenih meditacija energetski je vrlo moćan jer ga je kroz mene vodilo moje duhovno vodstvo i Lady Nada koju kanaliziram.

  Strah nije ništa drugo nego blokirana energija i samo visoka duhovna energija može osloboditi te blokade.

Zašto baš meditacije na temu straha?

Moje duhovno vodstvo uputilo me da ti ovim ciklusom pomognem u što bržem i osvještenijem otpuštanju strahova jer nam se približava vrijeme velikih promjena kada će svatko za sebe morati djelovati iz najvišeg aspekta svoga bića koji mora biti neopterećen strahovima i panikom.

Također ćeš kroz ove meditacije naučiti i kako sama sebi dalje pomoći i kako djelovati u trenucima kada te obuzme strah.

Sadržaj meditacija

Svaka meditacija je posebna i drugačija. Neke su intenzivne neke manje intenzivne. Na svaku ćeš reagirati onako kako taj trenutak osjećaš i s obzirom na ono što ti je potrebno.

Klikom na prvu meditaciju, možeš besplatno poslušati kako zvuči i da li ti odgovara takav način rada. 

1 Meditacija

Kanalizirana od strane Lady Nade. Rad sa zlatnom svjetlošću. Poniranje u podsvijest, otkrivanje svjesnih strahova i njihovo oslobađanje. Blagoslov arkanđela Gabriela.

Duljina: 46 min. 

2 Meditacija

Istraživanje manje poznatih strahova i njihovih uzroka. Ulazak u dvorac kao simbol podsvijesti. Odabir soba koje skrivaju strahove. Unošenje svjetlosti u tamni prostor. Razgovor s nerazriješenim obrascima i ulogama iz prošlih života. 

3 Meditacija

Oživljavanje drveta života. Oslobađanje strahova na nivou solarnog plexusa. 

4 Meditacija

Osvještavanje strahova unutar srčane čakre. Oživljavanje diva u tebi. 

5 Meditacija

Osvještavanje strahova na nivou sakralne čakre. Poniranje u ženske reproduktivne organe. 

6 Meditacija

Osvještavanje strahova koje smo primili od naše okoline (majke dok smo bili u maternici), oca i drugih u našoj blizini dok nismo bili svjesni njihovog utjecaja. Korijenska čakra.

7 Meditacija

Osvještavanje strahova zbog kojih smo izgubili osjećaj osobne moći i unutarnjeg autoriteta. Razgovor s unutarnjim saboterima. 

8 Meditacija

Duboko prodiranje u najdublje strahove zbog kojih gubimo fluidnost i ne prepuštamo se životu. Naša voda života koja nas napaja i hrani. 

9 Meditacija

Uranjanje u mir, tišinu i spokoj. Prepuštanje i posvećenost. Buđenje pinealne žlijezde i osvještavanje strahova vezanih uz čeonu čakru. 

10 Meditacija

Spoznaja o važnosti vlastite misije i otpuštanja strahova na svim nivoima. Jedinstvo s duhovnim vodstvom. zaokruživanje cijelog procesa.

Oslobađanje od straha temelj je svakog psihoterapijskog rada.

No, ova serija meditacija izlazi iz okvira uobičajenih tehnika i metoda koje se koriste u terapijskim ordinacijama. Razlika je u tome što je ovo duboko intuitivan i vrlo suptilan rad koji u velikoj mjeri zaobilazi ego i objelodanjuje unutrašnji svijet kroz simbole, metaforičke slike i jasne i precizne uvide.

Strah je odsustvo Ljubavi. Zato strah u nama stvara zaleđenost, kontrahiranost, nelagodu i frustraciju. Ego se želi odcijepiti od straha i gura ga u podsvijest, odrezuje se od tog dijela psihe.

Iz tog razloga, serija od 10 meditacija je izvrstan omjer u kojemu su prve meditacije jednostavnije i lakše, zatim se polako usložnjavaju, u najkompleksnijoj meditaciji dostižu vrhunac ulaskom u sam začetak straha, da bi zadnja meditacija na vrlo osobit način zaokružila cjelokupni ciklus i psihu osobe postavila na novi nivo.

Osobno sam to doživjela kao mjesto s kojeg sada živim Život s više Jasnoće, Otvorenijeg Srca, Bistrijeg Uma i Hrabrije Duše. Slobodnije.

S obzirom da su meditacije kanalizirane, svatko dobiva točno što mu treba i koliko je spreman primiti/osloboditi u datom trenutku, što ovaj serijal čini idealnim kako za početnike tako i za one koji su otvoreni(ji) za dublje istraživanje.

Kako se korijenje mnogih strah(ov)a proteže duboko u prošle živote, ova serija meditacija je izvrstan alat za istraživanje i oslobađanje sloj po sloj, vlastitim tempom i spremnošću.

Osobno preporučujem!

Marija Birtić Ljubičić

Integrativni psihoterapeut

Iako je Natalija na početku ciklusa najavila da će meditacije biti energetski jake, nisam mogla niti slutiti da ću skoro svaki puta sama spontano dobivati uvide u razne prošle živote i to one koje sam očito trebala osvijestiti.

Emocije su se podizale jer se radilo o ne tako lijepim uvidima, bilo je težih i lakših emocija, suza, ali sam se nakon toga osjećala kao da je dio tereta pao sa mojih leđa.

Prije meditacija sam mogla ulaziti u prošle živote jedino u regresiji pod vodstvom Natalije i zato mi je ovo bilo neočekivano i začuđujuće. Svaki puta sam pitala Nataliju da li su istiniti moji uvidi i ona mi je to svaki puta potvrdila.

Preporučam svakome tko razmišlja da krene tim putem, meditacije su posebne, neobične, prožete snažnom energijom duhovnog svijeta, svaka je drugačija, a Natalija ih vodi sa puno pažnje i ljubavi.

 

Ana Kudrnovsky

Budući homeopat

Kroz meditacije se promijeni energija. Svaki put sam osjetila da sam dio nečeg većeg i izašla iz onog ograničenog u neograničeno.

Osjeća se i neka podrška i spoznaja da smo puno više nego smo ponekad sposobni vidjeti i osjetiti.

U svakodnevnom životu se događa da se neke stvari događaju/otvaraju ili pak neke blokiraju.

Veselim se nastavku i super je biti povezan sa energijom.

Sandra

Natalijine meditacije su čarobne, djelotvorne i iscjeljujuće. Svaka od njih je zasebno putovanje duboko u sebe, u mjesta za koja niste ni znali da postoje, sa uvidima, otkrivanjima i razrješenjima situacija i prepreka koje inače ne znate kako rješiti.

Apsolutno i sa punom odgovornošću preporučam Natalijin divan glas i jos divniju dušu, da vas povedu na najljepše putovanje života.

Maja Mačković

Mind wellness coach

Jako su moćne i jako emotivne. Još je sve to svježe. Osjećam se lakše. sveukupno super.

Anita Kolić

Shiatsu maser

Najčešće postavljanja pitanja

Ako postoji pitanje koje ovdje nije navedeno, slobodno se javi i postavi ga putem kontakt forme.

Hoće li energija djelovati na isti način kao kod online prijenosa?

DA. S obzirom da su sve meditacije iskanalizirane, energija se prenosi putem izgovorenih riječi odnosno zvuka. Također i tvoja postavljena namjera na početku svake meditacije, pridonosi prisutnosti visokih energija i boljim rezultatima.

Moram li kupiti svih 10 meditacija?

DA. Svih deset meditacija dolazi u paketu s tim da prvu meditaciju možeš besplatno poslušati i skinuti na svoj kompjuter kako bi lakše odlučila da li je energija i takav način rada nešto što ti godi. Također preporučujem rad sa svih deset meditacija jer se one nadopunjuju i slijede jedan ciklus od lakših pa sve do složenijih i dubljih.

Je li dovoljno jednom odraditi cijeli ciklus da bi se vidjeli rezultati?

Cijeli ciklus možeš proći koliko god puta želiš. Svaki put će te odvesti dublje. Ako ti se pojedine meditacije više sviđaju ili snažnije djeluju, koncentriraj se na njih i radi ih češće dok ne osjetiš da si došla do svog cilja.

Kad mogu očekivati rezultate?

Rezultate možeš očekivati odmah no cilj je svake meditacije da osvijestiš uzrok straha kako bi se mogla lakše suočiti kad i ako se on pojavi u svakodnevnom životu. Dubina tvog uvida i emocionalna reakcija najbolji su put za otpuštanje energije.

Ako cilj nije odmah ostvaren, budi uporna i meditiraj dok ih ne ostvariš.

Što ako zaspem tijekom meditacije?

Ove meditacije za cilj imaju svjesno osvještavanje uzroka strahova i njihovo oslobađanje. Ako tijekom meditacija zaspeš možda imaš otpor ili si preumorna za meditiranje ili toliko mentalno opterećena da te duhovni svijet anestezira kako bi mogli nešto odraditi na tebi. U svakom slučaju ponovi meditaciju dok ne ostaneš budna i osvijestiš odgovore.

Što ako ne osjetim nikakve pomake ili rezultate?

Možda imaš podsvjesni otpor prema promjeni ili još nisi spremna kako bi se suočila sa strahovima. Pokušaj ponoviti ciklus kad osjetiš da si spremnija.

Naruči meditacije za oslobađanje od straha

"*" indicates required fields

Ime i prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Photo Copyright @ Ella Pellegrini @ Averie Woodard @Benjamin Wedemeyer all on Unsplash