Ko-kreiraj s bogom

Osjeti prisutnost Božanske energije u sebi i oko sebe i ostvari svjesno partnerstvo.

Želiš osjetiti i znati što znači ko-kreirati svoju stvarnost s Bogom?

Imaš li osjećaj da imaš nedorečen, nepotpun, kompliciran ili labav odnos s Bogom?

Jesi li jedna od onih osoba koja stalno traži Boga van sebe? Koja gleda u nebo nastojeći doprijeti do njega/nje?

Tražiš li pomoć od Boga a imaš osjećaj da je ne dobivaš ili da ne možeš osjetiti što Bog traži da učiniš?

Imaš li osjećaj i misliš li da ne zavrijeđuješ Božansku prisutnost, ljubav ili pomoć jer nisi dovoljno dobra, vrijedna, požrtvovna, prisutna u Bogu? Osjećaš krivnju ili sram zbog svojih postupaka i ne znaš kako ih opravdati?

Imaš li problema u povezivanju s Božanskom energijom i jesi li zapustila svoj stvaralački proces?

BOG NIJE VAN TEBE.

5 online meditacija

Znaš li da možeš ostvariti odnos u kojem ćeš s Božanskom energijom kao svojim partnerom, ko-kreirati bolji život za sebe i druge?

Ovaj online ciklus od 5 meditacija pokazat će ti kako se predati Božanskoj energiji, kako slušati i djelovati u suradnji s Bogom.

Jer Bog se želi ostvariti kroz tebe i želi da TI ostvariš sebe.

Meditacije će ti također pomoći da se oslobodiš onih emocija i uvjerenja koje si osobno kreirala ili koje ti je nametnuo kolektiv a koje te odvajaju od Boga i pokazuju ga u pogrešnom svjetlu.

Ove meditacije ukazat će ti na to koliko si važna i značajna u Božanskom planu i kolika je žudnja Boga da se vratiš u njeno/njegovo okrilje kako biste zajedno stvarali.

 

Kako se priključiti meditacijama?

Meditacije će biti kanalizirane od strane mog duhovnog vodstva, stoga očekuj da će biti posebne, drugačije i intenzivne. 

Prva meditacija će se održati 13.01.2020. te svaka sljedeća ponedjeljkom sve do 10.02. Vrijeme održavanja je od 19-20 h.

Sve što je potrebno je tvoja prijava, uplata i nakon toga ćeš dobiti link za povezivanje na Zoom program koji se vrlo lako i jednostavno koristi i dodatne informacije koje su ti potrebne.

Zbog posebnosti procesa i kontinuiteta meditacija, sve se meditacije kupuju u paketu od 5.

Ako nisi u mogućnosti sudjelovati na live streamingu, drugi dan ćeš dobiti snimku koja će posjedovati iste efekte i energiju.

ONLINE ciklus za ove meditacije je završio no možeš naručiti SNIMKE meditacija. 

SADRŽAJ MEDITACIJA

Svaka meditacija je posebna i drugačija. Neke su intenzivne neke manje intenzivne. Na svaku ćeš reagirati onako kako taj trenutak osjećaš i s obzirom na ono što ti je potrebno.

Trajanje svake meditacija cca. 45 min.

Klikom na prvu meditaciju, možeš besplatno poslušati kako zvuči i da li ti odgovara takav način rada. 

1 Meditacija

Kosmički porođaj. Kontakt s Božanskom energijom. Osjećaj duhovnog doma. 

2 Meditacija

Uzemljavanje i opuštanje tijela. Stvaranje vizije osobnog drveta života. Susret s anđelom i iscijeljivanje emocija i uvjerenja vezanih uz Boga. Kakvo uvjerenje nosiš u sebi o Bogu? Kad si ga odbacila od sebe?

3 Meditacija

Uzemljavanje i opuštanje tijela. Susret s anđelom ispod osobnog drveta života. Iscijeljivanje kreativnog procesa i ko-kreiranje s Bogom.  Kad si prestala stvarati? 

4 Meditacija

Uzemljavanje i opuštanje tijela. Susret s anđelom ispod osobnog drveta života. Susret s majkom i iscijeljivanje ženskog Božanskog aspekta. Kako je tvoj odnos s majkom utjecao na odnos s Božanskom majkom?

5 Meditacija

Uzemljavanje i opuštanje tijela. Susret s anđelom ispod osobnog drveta života. Susret s ocem i iscijeljivanje muškog Božanskog aspekta. Kako je tvoj odnos s ocem utjecao na tvoj odnos s Božanskim ocem?

Naruči meditacije za Ko-Kreiranje s Bogom

  • € 0.00

Photo Copyright @Arto Marttinen@ Alexandra Gorn @ Ben Weber @ Alexandra Gorn all on Unsplash