Javno kanaliziranje Lady Nade

Osjeti i doživi duhovni svijet!

Tko je Lady Nada?

Uzašli majstor Lady Nada, učiteljica je iz duhovnog svijeta i visoko razvijena svijest koja svojim znanjem, ljubavlju i suosjećanjem podučava one koji žele čuti poruke duhovnog svijeta i koji teže transformaciji i podizanju svijesti i vibracije. 

Uzašli majstori su duše, koje su se za razliku od anđela, rađale u fizičkom tijelu i prošle evolucijski put koji mi kao ljudi prolazimo.

Kada su dosegli nivo svijesti i vibracije koji im je omogućio da se više ne moraju inkarnirati, rast su nastavili u duhovnom svijetu dosegnuvši vrlo visok nivo vibracije.

Oni za sebe kažu da su samo učitelji, a dodatak uzašlih majstora dodijeljen im je od strane ljudi.

Majstori od pamtivijeka brinu o i štite Zemlju te podučavaju ljudski rod kako bi mu omogućili podizanje na viši nivo svijesti i vibracije. 

Lady Nada prenosi informacije i učenja iz područja metafizike koja su nam važna kako bismo što svjesnije i lakše živjeli naš život. Njena nam energija pomaže u otpuštanju duboko potisnutih blokiranih energija iz podsvijesti i fizičkog tijela koje inače ne bismo sami mogli otpustiti ili bi nam za to bile potrebne godine. Nježna no moćna, nema duše koju neće dotaknuti svojom ljubavlju

 

Šta je to kanaliziranje?

Riječ je o vrlo intenzivnom i zanimljivom duhovnom postupku u kome se osoba koja je kanal povezuje sa dušom visoke vibracije (i svijesti) iz duhovnog svijeta, prenoseći njenu energiju kroz svoje tijelo prisutnima. 

Osim prijenosa energije, donosi i poruku ili predavanje ispunjeno savjetima koje koristi pojedincima na licu mjesta.

Tijekom ovog procesa, svatko ponaosob dobija ljekovite nauke o svom biću ili lekcijama koje treba savladati u datom životnom periodu. 

Postoje tri vrste kanaliziranja: svjesno, polusvjesno i trans-kanaliziranje.

Samo u posljednjem osoba koja je kanal nije svjesna događaja već je u „trans“ stanju.

Prilikom sve tri vrste kanaliziranja moguće je postaviti željena pitanja na koja se uvijek dobijaju vješto oblikovani odgovori, koji iako izrečeni u grupi ljudi, bivaju potpuno jasni samo onome tko je pitanje postavio, no isto tako pomažu i ostatku grupe koja pronalazi odgovore i za sebe. 

Svatko može biti kanal no osoba koja kanalizira visoke energije, duša je koja je prije rođenja odabrala biti kanal i koja mora proći dugogodišnji, rigorozni trening i edukaciju da bi mogla kanalizirati i da bi njena poruka bila čista i autentična.

Da bi osoba postala čisti kanal, najprije mora proći proces u kojem će očistiti svoje čakre i podići razinu svoje svijesti i vibracije na onaj nivo gdje će se na pola puta spojiti s energijama iz duhovnog svijeta.

Kanalizirati se također može i u kreativne svrhe kao što su pisanje, sviranje, slikanje ili bilo koji drugi oblik kreativnog izričaja.

Natalija Pavlaković kao kanal učitelja Lady Nade

Energiju Lady Nade kanaliziram već 10 godina, od kada me je u kanaliziranje uvela moja duhovna učiteljica Margaret McElroy koja je i sama kanalizirala uzašlog majstora Maitreyu.

Prošla sam duhovno vrlo iscrpan i dugačak trening prije nego li mi je bilo dozvoljeno da budem uvedena u proces kanaliziranja i da službeno postanem kanalom Lady Nade.

Svoje prvo javno kanaliziranje održala sam u Seattlu u tada postojećem Maitreya Institutu za Metafiziku a nakon toga sam kanalizirala u Londonu, Parizu, Stockholmu i Zagrebu te gradovima u regiji.

Na svijetu postoji mnogo osoba koje kanaliziraju.

Na vama je da osjetite da li je osoba autentična ili kanalizira svoj Ego ili svoje misli.

To ćete najbolje osjetiti po energiji i poruci.

Moj savjet je da osjetite da li poruka i energija rezoniraju s vašim srcem i da sukladno tome prihvatite poruku ili ne.

Online kanaliziranje Lady Nade 

Datum: 19.10.2021.

Vrijeme: 18-20 h

Mjesto: ZOOM PRIJENOS UŽIVO

Tvoja investicija: 210 HRK 

 

PRIJAVE:

Tvoju bih prijavu i uplatu za kanaliziranje molila do 17.10.2021.

Nakon potvrde tvoje uplate, poslat ću ti email s linkom i passwordom za spajanje na Zoom. 

Ako nisi u mogućnosti sudjelovati online uživo, ne brini! Drugi dan ćeš dobiti snimku. 

ŠTO SE DOGAĐA TIJEKOM KANALIZIRANJA?

Svoje kanaliziranje Lady Nada otvara predavanjem koje je uvijek prilagođeno onome što traži grupa, ponekad uključuje i vođenu meditaciju, te završava odgovaranjem na pitanja prisutnih bilo da su ona privatne ili općenite naravi. Može se postaviti više pitanja.

Poruka Lady Nade i duhovnog svijeta za 2020. godinu.

 

Javno kanaliziranje Lady Nade 24.10.2020. na Hucolo Saturday Webinar (na engleskom jeziku) pogledaj na OVOM YouTube Linku.  

ONLINE PRIJENOS

Prijenos je putem ZOOM aplikacije kojoj je vrlo jednostavno pristupiti. Samo se moraš registrirati i to je to.

Ako ćeš prijenos pratiti preko mobitela ili tableta, u tom slučaju se preporučuje download besplatne aplikacije koju će ti program ponuditi čim klikneš na link koji ćeš dobiti od mene.

Nakon što se prijaviš putem forme na dnu ove stranice (označi online pristup) i izvršiš uplatu, dobit ćeš link preko kojeg ćeš moći pristupiti prijenosu. 

Ukoliko nećeš moći gledati live prijenos u zadano vrijeme ili bi došlo do nekih smetnji zbog internet veze, dobit ćeš snimku koja će ti biti poslana drugi dan. 

Imajući snažnu žud da istražujem svoje unutrašnje svetove već dve decenije me put samootkrivanja vodi kroz brojna iskustva, tehnike i metode kako zapada tako i istoka, a sve sa jakim porivom da iznađem isključivo u svojoj nutrini recept za postizanje trajne radosti u ovom trenutku (svakom trenutku) i životu. 

Na ovom putu mi je pomogla velika milost i izbegla sam brojne stranputice, iako su razna iskustva bila više nego bolna i iz ove perspektive bespotrebna, iskristalisala su se kao odlična učenja.  

Ipak laganim sazrevanjem i spoznavanjem makar tračka delova svog biće i njegove punoće, ostala sam potpuno očarana veoma snažnim i specifičnim doživljajem Lady Nade kroz Nataliju.

Iako sa Natalijom radim već godinama i na jednom dubokom duhovnom nivou je doživljavam kao najbolju prijateljicu i apsoludno srodnu dušu, ostavila me je potpuno zaprepašćenom nakon prvog kanaliziranja.  

S početka nisam mogla da se otmem utisku tako enormne energetske snage koja se preplitala sa nežnošću a kasnije sam svakim novim kanaliziranjem tonula sferu dublje spoznajući do dirnutosti količinu ljubavi i blagoslova koji dobijam.

Taj osećaj se preneo u svakonevicu i jedno duboko spokojno znanje da je Lady Nada zajedno sa uzišlim majstorima stalno sa nama i uvek spremna za pomoć, akciju, zaštitu, odgovor, vodstvo, nauk ili ma šta nam zatreba.

Izuzetno bogat i pun energetski osećaj snage i ljubavi koji preplavi sva tela tokom njenog delovanja potpuno je promenio moj doživljaj stvarnosti i bio još jedna potvrda da je potrebno i moguće živeti nebo na zemlji.  

Duboko hvala Lady Nada, duboko hvala moja draga Natalija, hvala nebu i hvala Zemlji – hvala Bogu!

Tijana Đuričić

operna pjevačica

Prijava za kanaliziranje

  • Kn 0.00

Photo Copyright title @Sommi-h on Unsplash