Holistička regresoterapija

Uroni u svoju podsvijest i otkrij ono što blokira tvoju životnu radost.

 

Kako ti regresoterapija može pomoći?

Regresoterapija je moćna tehnika koja može iscijeliti tvoj emotivni, mentalni i duhovni život te samim time povoljno utjecati na fizičko zdravlje.

Kroz regresiju ulaziš u duboko opušteno stanje i otvaraš vrata prema onim dijelovima svoje podsvijesti koji sadrže informacije koje su ključ tvog problema.

Nešto slično dubokoj vođenoj meditaciji (nikako hipnozi) gdje uz moje vodstvo dolaziš do aha momenata.

Informacije koje ćeš dobiti mogu i ne moraju biti vezane uz prošli život(e).

Te informacije mogu biti vezane i uz neku traumatičnu situaciju iz tvoje nedavne prošlosti, može ti se dogoditi kontakt s unutarnjim djetetom, preminulim dragim osobama ili duhovnim svijetom.

Regresoterapijom možeš rješavati i teške odnose pa ćeš tako osvijestiti zbog čega je neka osoba u tvom životu, što te je došla naučiti i kako ćeš je otpustiti-oprostiti i iscijeliti odnos.

 

 

Tijekom regresije možeš doživjeti emocionalne (tuga, bijes) i fizičke reakcije (razne senzacije) što je potpuno normalno i znak da si započela otpuštati blokirane energije.

Uz moje budno vodstvo i energiju duhovnih pomagača, ništa ti se ne može dogoditi niti možeš ostati ili zapeti negdje u nekom drugom životu.

Cijelo si vrijeme svjesna što se događa i u svakom se trenutku možeš vratiti u budno stanje. 

Nije nužno da budeš vizualna osoba i da se bojiš da nećeš ništa vidjeti. Netko više osjeća stvari, netko je više taktilan.

Većina ljudi uz moje vodstvo može prodrijeti do onih informacija koje su mu nužne za otpuštanje starih, blokiranih energija.

NAPOMENA: Na regresiju, molim te, nemoj dolaziti iz znatiželje, jer jedino problem otključava tvoju podsvijest. Znatiželja bez konkretnog problema ne dovodi do željenih rezultata. Hvala!

 

Što možeš očekivati nakon regresije?

Ovisno o tvom sveukupnom stanju, možeš doživjeti veliku emocionalnu i mentalnu promjenu.

Postaješ mirnija, radosnija i lakše živiš svoj život.

Tvoj je pogled na svijet pozitivniji.

Ako je tvoj problem bio posebno dubok i traumatičan, može se dogoditi da ćeš ući u proces daljnjeg čišćenja koji može rezultirati kao potreba za plakanjem. Možeš osjetiti simptome slične gripi ili neku drugu samo tebi jedinstvenu senzaciju.

Takvi procesi obično su kratkog vijeka i traju dva do tri dana dok se emocionalno i fizičko tijelo u potpunosti ne očiste.

 

Cijeli tretman regresije traje do 2 sata i uključuje razgovor o problemu, postupak regresije i zaključak.

Regresija se obavlja uživo ili online (Skype).

Opaska: Regresoterapija nije zamjena za medicinsko ili psihološko liječenje.

Stoga svaki klijent potpisuje ili potvrđuje izjavu da je upoznat s tehnikom regresije i njenim učincima te da se neće odreći lijekova ili liječenja ukoliko to ne odluči u dogovoru s liječnikom. 

Pomoći ti mogu i moji učenici regresoterapije kojima se također možeš obratiti za regresoterapiju ukoliko tražiš nekog bliže svom prebivalištu.

Sve do jednoga toplo preporučujem!!

Moj osobni doživljaj regresija kroz koje me vodila Natalija bio je snažan i odmah  sam odreagirala na način da sam se osjećala slobodnije, laganije, očišćena od tereta i odnosa.

U mom slučaju sam zapazila da su se nakon regresije pojavili mnogi osjećaji, oni dugo zadržavani i neproživljeni.

Neke sam isplakala, s nekima se radovala i plesala.

Kao da sam po prvi put spoznala koliko je ljepote u meni iako je moj život bio poprilično turbulentan, nepodržavan. 

Natalija me osvojila na prvi pogled putem skype-a i odmah sam dobila dojam da se već jako dugo poznamo. 

Odmah je nastupio onaj osjećaj povjerenja, kao što vjeruješ svojoj majci ili dobrom prijatelju i bilo mi je sasvim prirodno predati se njenom vođenju. 

Pratila sam sebe nakon regresija, kako se ponašam, što osjećam i u oba slučaja zaključila da me preplavila određena lakoća govora, prepoznavanja što je za mene dobro, jasnoća viđenja situacije, lakšeg uspostavljanja mira nakon stresne situacije baš kao da je netko s mene ogulio  nepotreban sloj  zabrinutosti, nečistoća, nejasnoća, boli, osjećaja tuge. Um se polako razbistruje i sada s puno više nježnosti pristupam sebi i svemu onome što mi dan donese. 

Zahvalna sam Nataliji za ovo meni novo, ali predivno iskustvo.

Ljiljana Đurđević

Kod gospođe Natalije odradio sam nekoliko seansi holističke regresije s ciljem da bih bolje razumio probleme u svojem životu.

Problemi su se javljali u poslovnom i ljubavnom životu. Nisam jasno vidio zašto mi se javljaju određeni događaji, ponavljaju određene situacije ili vodim “ljubavne muke” sa istim ljudima.

Iskreno mogu reći da je za mene hipnotička regresoterapija divna tehnika koja iscjeljuje sve aspekte našeg života.

Regresija je vrlo snažan, divan, neobičan i učinkovit način interakcije sa svojim mislima, emocijama, tijelom i šestim čulom istovremeno.

Gospođa Natalija me je provela kroz taj proces potpuno profesionalno, a sa druge strane pružila divan osjećaj podrške i vođenja, kao pravi u potpunom smislu riječi duhovni vođa odnosno duhovni učitelj. Iskreno sam joj jako zahvalan!

Dubravko Medić

diplomirani fizioterapeut, neurorazvojni terapeut, kraniosakralni terapeut (CST)

Dogovori tretman regresoterapije

    Potvrđujem da razumijem da regresoterapija nije zamjena za medicinsku ili psihološku pomoć i da se neću oglušiti na savjete liječnika ili prestati piti lijekove.
  • Kn 0.00