Tužno je kad vam dolazim s informacijama koje vam mogu pomoći a vi ih ne želite čuti.

U nekom periodu svog života, mnogi od vas odabrali su promijeniti smjer svog života, bilo da se radi o karijeri ili situaciji u odnosima s prijateljima/obitelji.

Tijekom svojih savjetovanja, osoba koja me kanalizira reći će vam da je došlo vrijeme za promjenu i ponekad ću vam ja tu informaciju iznijeti i osobno. I tad je zanimljivo promatrati kako se vaše Niže Ja bori s tom informacijom.

Svemir vas nikad neće ostaviti bez ičega osim ako to niste odabrali kao svoju životnu lekciju ili morate iskusiti karmički dug. Često će vam novi put donijeti više obilja ili bogatstva no vaše Niže Ja to ne može vidjeti i koči se od straha jer se boji novog puta!

Nedavno sam se osobno pojavio pred osobom koja je trebala odlučiti hoće li promijeniti smjer svog životnog puta. Njen je strah bio ogroman a njena potreba da me uvjeri, mene kao glasnika, da je bolje da ostane na starom mjestu, snažna.

Jer ona ne zna ništa o novom putu ali zna mnogo o starom putu. Onog trenutka kad donesete odluku da ćete otvoriti nova vrata, Svemir će dovesti one koji će vam pomoći da ispunite i dovršite taj novi put.

Na VAMA je da vjerujete i imate povjerenja da će on funkcionirati pogotovo ako vam osoba koja me kanalizira ili ja osobno, prenesemo tu poruku.

Koliko vam je puta dana informacija kako je pred vama novi put a vi niste njime krenuli?

Umjesto toga ostali ste na starom, nesretnom, moguće i dosadnom i frustrirajućem putu! Kako tužno što ste donijeli takvu odluku jer ste mogli napredovati na svom novom putu, no strah, sumnja i nevjerica su vas stopirali u tome.

VI ste majstor svog života, no mnogi to ne znaju.

Držite se starih načina, nikada ne mijenjajući se i često vraćajući se k starim načinima ponašanja koji zasnjenju vašu budućnost.

I tada nakon mnogo inkarnacija dođe vrijeme kad Svemir kaže: „ Dosta je! Ja ću kreirati promjenu za tebe“ i kreira situaciju u kojoj ste prisiljeni mjenjati se htjeli ili ne htjeli!

Ne bojte se promjena, prigrlite promjenu i sva će pomoć krenuti u vašem smjeru ako u to vjerujete. Naučiti vjerovati nije lako naročito ako ste predugo naučeni na stari način ponašanja.

Promjena može donijeti slobodu, nove kolege i prijatelje, može donijeti i novo mjesto življenja.

Oslobodite se straha i uskočite u novo. Svemir vam nikad neće dozvoliti da letite bez nekoga ili nečega što će vam biti od pomoći. VJERUJTE!

 

~Uzašli majstor Maitreya kanaliziran kroz Margaret McElroy

Photo Credit: Photo by Håkon Grimstad on Unsplash