Jesi li jedna od onih koja gleda svake vijesti, proučava broj oboljelih u zemlji i svijetu, sluša negativna predviđanja ekonomske situacije i u panici si od onoga što će biti u budućnosti ili si jedna od onih koja se drži dalje od medija jer smatra da sve što treba doći do nje doći će, te i dalje kreiraš svoj život najbolje što znaš i možeš, znajući da si upravo TI kreator svoje sudbine?

 

Nikad kao u ovoj 2020. godini nije bilo više straha na Zemlji i nikad kao prije nije bilo više prilika da razmotrimo svoj život, kako razmišljamo, čemu vjerujemo i hoćemo li se povoditi za onim što nam netko kaže ili za onim što osjećamo u sebi.

Nikad nije bilo više prilika za promjene, pogotovo one unutarnje. Nikad nije bilo bolje vrijeme za sagledavanje i odgovaranje na pitanja: “Tko sam ja i što želim od života?” i nikad nije bilo bolje vrijeme za napredak i rast.

 

No priča ima i onu drugu stranu.

 

Oni koji shvaćaju prednosti i prioritete u svom životu, koji shvaćaju da su oni sami kreatori svog života i da ih život podupire, rast će. No oni koji će potpasti pod utjecaj okoline, kolektivnog straha i brige te će dozvoliti da netko drugi upravlja i kreira njihov život, neminovno će (još više) pasti odnosno nazadovati.

 

Ovo je vrijeme velikih testova!

Vrijeme kad se testira one koji tvrde da jesu osviješteni i duhovni. Vrijeme kad ćemo biti stavljeni u situacije u kojima ćemo preispitivati svoju vjeru i povjerenje u sebe i Boga.

 

I hoćemo li i dalje disciplinirano ustrajati na svojim vizijama, snovima i željama, misiji i svrsi ne dozvoljavajući da nas išta izvana blokira.

 

Ovo je vrijeme kad će se mnogi zapitati što im je smisao života i što im predstavlja sigurnost i nije li ono što su smatrali sigurnim, samo iluzija koja će se rasplinuti kao mjehurić sapuna prilikom prvog povjetarca.

 

Što je sigurnost? Gdje je sigurnost?

Je li sigurnost u okolini i onome što vidimo sa svojih 5 osjetila ili je sigurnost u nama, u onome što osjećamo, živimo i mislimo.

 

Možemo li pogledati kroz prozor i reći: “Znam da me život podržava. Znam da život želi da uspijem. Znam da bez mene svijet nije isto mjesto. Znam da samo moram reći “DA” i strpljivo čekati. Znam da mogu sve što želim i hoću jer ja sam bezgranična duša i čovjek.”

 

Ako ne, možda je vrijeme da se time pozabavimo i da otkrijemo sve zidove i zavjese koje smo stavili između sebe i života.

 

Jer ovdje smo došli sa željom i zadatkom da otkrijemo i dosegnemo osobne vrhunce, da se oslobodimo karme i da naučimo što je moguće više.

Znali smo da nam ova planeta to može omogućiti i vjerovali smo maksimalno u sebe i svu pomoć koju smo odabrali.

Vrijeme je da se toga prisjetimo i da ponovno prizovemo ono vodstvo koje nam je uvijek na raspolaganju ali smo ga zaboravili, ignoriramo ga ili mislimo da nas je napustilo.

 

Jer bit će trenutaka kad ćemo imati osjećaj da je sve protiv nas i da smo mali i bespotrebni, kao napušten brod koji se ne može boriti protiv snage valova i pušta da ga more nosi kako mu je suđeno.

 

Ovo je vrijeme velikih promjena u tebi, draga dušo! Odluči što želiš. Gledati van sebe, ignorirati ili hraniti svoje strahove ili mijenjati se i rasti usprkos svemu što se oko tebe događa.

 

Hoćeš li se uzdići u višu dimenziju postojanja i kreirati ono što želiš i kad želiš ili biti kolateralna žrtva tuđih uvjerenja i emocija.

 

Ne zaboravi! Odabrala si biti rođena u ovom vremenu, vremenu velikih događanja i zato se ne skrivaj nego uči, rasti i napreduj!

 

~Tvoja Natalija

 

Photo by Jack Cohen on Unsplash