Kanalizirano 16.12. 2000. 

Pišem vam s velikom radošću.

Nadam se da će onima koji žele biti duhovno bolji ili onima koji žele podići svoju vibraciju, ovaj članak pomoći na njihovom putu.

Postati duhovan i učiti o duhovnom putu važan je događaj u životu svake osobe, jer omogućuje duši da se više nikada ne vrati na planetu Zemlju.

Ne postoji lagan način da se to ostvari. Nužan je težak rad, dosljednost i disciplina.

No najviše od svega to znači izlazak iz komforne zone.

Niže Ja prebiva u komfornoj zoni. Tamo je sretno i učinit će sve kako bi tamo i ostalo.

Mnoge duše otvarajući vrata prema duhovnom razvoju, napuštaju svoje komforne zone jer im to omogućuje rast i veći nivo duhovnosti. 

Promjene se ne mogu dogoditi ako ostaješ u komfornoj zoni. Kad si iz nje maknut tek tada možeš konačno vidjeti ono što moraš vidjeti i možeš krenuti prema višoj vibraciji.

Kao prvo, prije nego si rođen odabrao si svog majstora učitelja s kojim ćeš raditi. Odabrao si dob kad ćeš donijeti odluku i započeti svoj put ka prosvjetljenju.

Neki čekaju dok ne odrastu, drugi će početi vrlo mladi.

Daješ si nekoliko godina kako bi se promijenio i onda ako taj zadatak nije završen do kraja, tražiš pomoć majstora.

Na početku tog procesa tvoj majstor te odvaja od svega što ti je drago, komforno i poznato.

Ovaj proces se može pokrenuti gubitkom posla, novca, partnera, svega što ti je blisko, čak i djece.

Ti si odabrao način na koji ćeš učiti i kojim ćeš putem krenuti prije svog rođenja.

Osoba koja me kanalizira odabrala je izgubiti svoj vrlo uspješan posao.

Ostala je bez ičega kako bi bila prisiljena izaći iz komforne zone. Također je bila prisiljena napustiti državu u kojoj je živjela i otići u onu u kojoj nikoga nije poznavala. Taj proces izolirao ju je od obitelji, prijatelja i karijere koju je tako uspješno gradila godinama. Čineći to maknula se iz komforne zone i počela ispočetka, no ovog puta slušajući duhovni svijet koji ju je učio na nov način, bolji način.

Na taj je način podigla svoju vibraciju, suočila se sa strahovima ( za koje vam mogu reći da su bili strašni) i postala bolja osoba u srcu. Naučila je jako mnogo iz ovog iskustva kao što je naučio i njen suprug. Oboje su naučili održati potpuno povjerenje u nas i duhovni svijet i prepustiti sve našoj organizaciji.

Nije bilo lako niti za jedno od njih no postepeno su uviđali da znamo što radimo i konačno su pustili i dozvolili duhovnom svijetu da ih vodi umjesto njihovog Nižeg Ja koje je to činilo tako dugo.

Niže Ja se borilo i udaralo koliko god je moglo no u svojoj vjeri oni su naučili kako odbaciti Niže Ja i njegove potrebe.

Koji god put realizacije odabrao, dozvoli procesu da se dogodi. Tvoje Niže Ja učinit će sve da se to ne dogodi. Kreirat će depresiju, bolest ili poteškoće i na kraju stvoriti strah.

Komforna zona predivno je mjesto no čovjek ne uči dok je u njoj. Čovjek može učiti samo kad je iz nje maknut.

Sve što ćeš izgubiti, jednog dana će ti biti vraćeno. Uzeto ti je samo zbog tvog procesa učenja!

~Majstor Maitreya kanaliziran kroz Margaret McElroy

 

 Photo by Karl Magnuson on Unsplash