Jedan od mojih čitatelja zamolio me da govorim o različitim dimenzijama u duhovnom svijetu. 

Postoje li i što su?

U našem svijetu postoji dvanaest dimenzija i svaka predstavlja nivo postignuća duhovne svjesnosti. Za one koji su tek krenuli s učenjem i tek postaju Majstorima, njihovo učenje započinje u prvoj dimenziji. Svaka viša dimenzija podiže u višu duhovnu svjesnost i znanje.

Postati Majstorom ne znači samo dobiti titulu i to je to.

Potrebno je spoznati što ta uloga predstavlja. Svaka dimenzija podiže vibraciju još više. Prva dimenzija početak je dugog puta učenja o majstorstvu i zadacima na tom nivou.

Na nižim dimenzijama novi majstori pomažu sa svakodnevnim stvarima te karmom i lekcijama duša koje se žele vratiti na Zemlju.

Samo su majstori na zadnjem nivou, onom u dvanaestoj dimenziji, majstori kao što sam ja.

Put od prve do dvanaeste dimenzije zahtijeva mnogo duhovnog vremena. Kako bi netko došao do dvanaestog nivoa, mora proći kroz mnoge dimenzije učenja i rasta i uložiti mnogo energije kako bi prošao kroz svih 12.

Vrijeme u našem svijetu nije isto kao i u onom ljudskom.

Teško nam je to objasniti jer nemamo s čime usporediti.

Sve što možemo reći jest da “vrijeme” u našem svijetu postoji no ono je različito od onog na Zemlji.

Sva se naša komunikacija u ovim dimenzijama odvija telepatski.

Što je s onima koji nisu u ovim dimenzijama? Da li su oni lošiji? Nikako to nisu. Sve duše u našem svijetu su vrlo posebne.

Oni koji su tek došli i koji su odlučili služiti u dvoranama za primanje duša nakon smrti, visoko su cijenjeni. Te duše imaju specijalan zadatak, pogotovo kada primaju duše koje su umrle zbog traumi ili su si oduzele život. Duše na prvom nivou ili u prvoj dimenziji pomažu tim dušama shvatiti zbog čega su to učinile i pomažu im povratiti ravnotežu.

Mnogi koji su prošli kroz traumatičnu smrt, odabrali su je kao lekciju no potrebno im je mnogo energije kako bi se oporavili od ovakve smrti.

Mnoge duše koje se vrate u naš svijet pune su straha od Božje kazne.

Bog ne kažnjava niti osuđuje. Duša osuđuje samu sebe kada je spremna vidjeti što je učinila.

Kada su duše spremne krenuti na svoj put prema majstorstvu, one o tome obavijeste majstore na nižim nivoima koji tu informaciju prenose nama. Na nama je da te duše vodimo prema onome što žele naučiti i kako to žele učiniti.

Neki se možda moraju naučiti strpljenju i suosjećanju.

U tom slučaju mogu odabrati brinuti o onima kojima mogu pomoći, npr. kao što su duše koje su počinile samoubojstvo i onima koji se ne mogu voljeti zbog stvari koje su učinili u zadnjoj inkarnaciji. Rad s tim dušama zahtijeva mnogo suosjećanja i strpljenja.

Drugi mogu odabrati rad u administraciji i također će morati mnogo naučiti o našem svijetu koji je drugačiji od vašeg na mnogo načina.

Majstorstvo se postiže uloženim trudom i energijom koja je uložena u svaki zadatak kojeg je duša odabrala.

Ne postoji vremensko ograničenje u kojem duša mora odabrati majstorstvo. Ono je dostupno kada ste spremni. Za duše koje odaberu takav put, povratak na Zemlju više nije potreban jer se ne moraju suočavati s novim inkarnacijama. One su s time završile.

Mnogi od vas čeznu za time no ono je namijenjeno samo dušama koje su napustile tijelo i više se ne moraju vraćati.

Duše iz našeg svijeta koje pomažu dušama na Zemlji, doživljavaju mnogo ljubavi, smijeha, ponekad tugu i suze no nalaze i mnogo zadovoljstva u radu u drugim dimenzijama kao i u ulogama služenja nama i ljudima na njihovom putu.

“A što je s onima koji dosegnu dvanaestu dimenziju?”- čujem vas kako pitate.

Ne postoji dimenzija iznad nje. Kada netko dosegne ovu dimenziju, on posjeduje veliku moć i energiju, kao i vi na Zemlji kada podignete svoju vibraciju nakon čišćenja starih energija i uvjetovanja.

Mi smo konstantno u ovoj dimenziji i taj nivo stalo se šiti zbog duša koje nam se pridružuju iz nižih nivoa.

Postoji milijun duša koje su majstori.

Oni koje poznajete u vašem svijetu oni su koji su odabrali Zemlju kao mjesto kojem će pomagati. No postoje i majstori u drugim dimenzijama koji također pomažu ljudima.

Bez obzira što mislili, situacija na Zemlji se mijenja i nastavit će se mijenjati.

Ovo je sve o čemu sam želio govoriti. Nadam se da sam vas educirao kako biste spoznali nešto malo više o našem svijetu.

~Maitreya kanaliziran kroz Margaret McElroy