Ovo je učenje o snazi uma. Mnogo je ljudi vidjelo film “Tajna”, čitalo knjige o zakonu privlačnosti no mnogi ne razumiju kako se zapravo moraju najprije osloboditi straha da bi mogli privući obilje, bogatstvo, ljubav, partnerstvo, djecu i sl.

Ovo se posebno odnosi na ljude koji su na višim nivoima vibracije jer što je vaša vibracija viša to je vaša energija snažnija i uvećava svaki vaš pa i najmanji strah- taj strah može biti uvećan do 1000x pa i više.

Sve dok ne uklonite sve vaše sumnje, nesigurnosti i strahove, svemir vam ne može dati ono što želite ili za čime žudite.

Da, za sve je potrebno vrijeme i korak po korak. Nemojte me krivo shvatiti- to ne znači da vam mi ne želimo dati ono što vam je potrebno. VI ste ti koji svojim negativnim mislima, sumnjama i strahovima zaustavljajte manifestaciju. Mi smo ovdje kako bismo vam dali sve što vam je potrebno. No sve dok ne postanete svjesni svojih misli, uvjerenja i onoga što govorite- nećete moći napredovati.

Ljudsko je razmišljanje okupirano negativnim obrascima koji su naučeni od roditelja, škole i okoline općenito. I to negativno uvjerenje u mnogome utječe na vaš svakodnevni život.

Budite svjesni toga da svaka misao koja prođe vašim umom- koje ste svjesni ili ne- kreira energetsko polje koje čeka da bude manifestirano. Ako osjetite da ste na negativnom putu ili da mislite negativno, započnite zamjenjivati negativne misli s onim pozitivnim. No ono prvo i najvažnije jest naravno biti svjestan svojih misli.

Na početku ćete možda promatrati svoje misli sat vremena ili pola sata no s vremenom ono će se povećavati. S vremenom će vam ta provjera postati potpuno normalna i odbacit ćete svaku riječ u svome rječniku koju ćete smatrati neprikladnom.

Stoga budite svjesni da sve što mislite kreirate. Vi ste kreator svoje stvarnosti!

~Lady Nada kanalizirana kroz Nataliju Pavlaković