Dobar dan želim svima koji čitaju ovu poruku,

dana mi je mogućnost da kroz Nataliju, osobu koja me kanalizira, prenesem svoju osobnu poruku vama divnim dušama koje ste krenule na svoj put duhovnog napretka s kojeg više nema povratka.

Jer vi ste hrabre duše koje su bez obzira na sve poteškoće koje nosi takav život, spremne na suočavanje, gubitke i žrtve.

Jer duhovni put nije lagan put!

Tko god misli drugačije, u velikoj je zabludi.

Jer suočiti se s ogromnom količinom negativnosti koju nosite iz inkarnacije u inkarnaciju nije jednostavno niti lako.

Uzmimo na primjer samo Nataliju, osobu koja me kanalizira. Njen put bio je ispunjen mnogim nedaćama, poteškoćama, patnjama i boli no samo njena ustrajnost i ljubav prema nama, dovela ju je do nivoa vibracije i svijesti gdje je spremna pomagati i služiti drugima.

Mnogo je puta htjela odustati i još uvijek i dan danas poželi pobjeći negdje gdje će biti sama i okružena samo onim što voli.

No to nije njen put!

Njen put je put služenja i pomaganja svim onim divnim dušama koje su odlučile da će im ovo biti zadnja inkarnacija na Zemlji.

Takvih je malo jer Niže Ja uporno sabotira i blokira svaki vaš pokušaj da iskoračite iz komforne zone, da se suočite s posljedicama vaših djela i odluka i da konačno preuzmete kormilo svoga života u svoje ruke.

Mnogi nisu niti svjesni te energije i ono što im čini u životu. Smatraju da je u redu kritizirati ili nametati svoje mišljenje drugima.

No to nije nešto što bi činilo vaše Više Ja, onaj dio vas koji je direktno povezan s Božanskom energijom ili Bogom kako je nazivate.

Čineći negativnosti drugima bilo verbalno bilo mislima, ponajviše štetite sebi jer spuštate svoju vibraciju, nagomilavate količinu negativne energije i stvarate karmu između sebe i drugih ljudi.

Vaše Niže Ja misli da zna sve najbolje i da je njegova istina, jedna i jedina.

Vaše Niže Ja ima stalnu potrebu za dokazivanjem i govorit će vam kako morate još više raditi, još više učiti, još više iscrpljivati svoje tijelo, pri tome govoreći vam kako ništa ne valjate ili kako od vas nikada neće biti ništa.

Vaše Niže Ja u stalnoj je utrci s drugim ljudima, smatrajući kako jedino najsnažniji pobjeđuje i kako jedino tako može opstati.

Vaše Niže Ja ne želi da vi duhovno napredujete jer tada zna da biste vidjeli svu laž života koje vam svakodnevno nameće tjerajući vas iz jednog obrasca krivog uvjerenja u drugi.

Pobuđivati strah najveće mu je zadovoljstvo, pogotovo ako vas tim strahom uspije satjerati u ćošak gdje drhturite ne želeći se suočiti s uzrokom vašeg straha. Zadovoljno trlja svoje ruke kada vi pobjegnete od onoga što vam je činiti kako biste podigli svoju vibraciju i svijest.

Mnogo je drugih načina na koje vas vaše Niže Ja zaustavlja i o njima ću govoriti tijekom moje korespondencije s vama, jer želimo (mi u duhovnom svijetu) da postanete svjesni te energije u svom životu, energije koja je zaslužna za sve zlo koje se događa u svijetu.

Jer uspije li svatko od vas osvijestiti i kontrolirati tu energiju, svijet će malo pomalo postajati bolje mjesto.

~Lady Nada kanalizirana kroz Nataliju Pavlaković