1. JA VIDIM ONO NAJBOLJE U TEBI

I stoga ti želim pomoći da i TI to vidiš u sebi. Od mene nikad nećeš čuti ništa ružno o sebi niti ću manipulirati tvojim osjećajima. Naglasit ću ti da sve što vidim i osjećam su izazovi, ali ne i osobine kojih se moraš sramiti ili zbog njih živjeti kao mali sivi miš. Na Zemlji smo kako bismo rasli i napredovali, kako bismo bili sretni i živjeli u obilju. To je pravo svake duše!

2. NE OSUĐUJEM

Meni možeš reći sve što ti je na duši, sve čega se sramiš ili zbog čega ti je neugodno. Možeš mi povjeriti svoje tajne i znati da ću ih držati za sebe s dubokim poštovanjem. Nikad kod mene nećeš osjetiti da te osuđujem ili da smatram da si žena koja se bilo čega u svom životu mora sramiti. Ovdje smo kako bismo učili iz naših pogrešaka i neuspjeha i učimo jedni od drugih.

3. RADIM ONO ŠTO VOLIM

Kad sam prije više od deset godina napustila siguran posao, nisam bili svjesna u kakvu se avanturu upuštam. Danas tebi svojim iskustvom želim pokazati kako puno brže i svjesnije doći do svojih ciljeva i do onog što i ti želiš živjeti i voljeti.

4. MOJE VRIJEDNOSTI

Moje najveće vrijednosti su integritet, izvrsnost, stalna predanost rastu i napretku te poštovanje tuđih i vlastitih granica. Dajem poštovanje i tražim poštovanje!

5. JA VJERUJEM U TEBE

Ja vjerujem da ti možeš sve što poželiš i da ti je u tome potreban samo podstrek i podsjetnik. Ja ću te podsjetiti tko si i pomoći ti da to nikad ne zaboraviš. 

6. OVDJE SMO DA BISMO MIJENJALE SVIJET

Tvoj napredak i život vođen dušom i intuicijom i moj je napredak i napredak čovječanstva. 

7. JA NISAM ZA SVAKOGA

Ne vjerujem u i ne dajem instant rješenja! Ne vjerujem u rad linijom manjeg otpora! Smatram da se za duhovni i životni rast treba svojski potruditi, imati karakter, investirati u sebe i živjeti život dostojan veličine vlastite duše.

8. ŽENSKI NAČIN

Sve što ću ti pružiti uvijek će izvirati iz mojih ženskih vrlina- intuicije, suosjećanja, topline, brižnosti i nježnosti. Jer želim da i ti to osjetiš za sebe i da se počneš voljeti onako kako te voli i Bog. 

9. MOŽEŠ MI VJEROVATI

Možeš mi vjerovati da ću te voditi prema tebi na najbolji mogući način. Možeš mi vjerovati da ću uvijek biti uz tebe dok god ćeš me trebati i da te ni pod koju cijenu ničim neću vezati uz sebe. Ja savjetujem, ne uvjetujem! 

10. PUNO SE SMIJEM

Uvijek ćeš se uz mene nasmijati jer imam vedru narav. Volim dijeliti svoje priče i anegdote, savjete i iskustva. Nije mi neugodno podijeliti svoje neuspjehe i svoje padove i teške momente. To me čini autentičnom i iskrenom u tvojim očima i želim da znaš da imaš nekoga tko te osjeća i vidi. 

Kako ti mogu pomoći?

"*" indicates required fields

Ime i prezime:*
Mobitel će se koristiti samo u slučaju da email komunikacija iz nekog razloga ne funkcionira.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.